Wil jij ook de Veilig op Weg verkeersles bij jou op school?

Vul hieronder het formulier in voor de verkeersles Veilig op Weg! blijf uit de dode hoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag de gratis verkeersles Veilig op Weg aan!

* Deze velden zijn verplicht. Jouw privacy is voor ons zeer belangrijk. Daarom gebruiken wij jouw gegevens alleen om een lesdag met jou in te plannen. Wij verstrekken jouw gegevens nooit aan derden. Voor meer informatie kan je terecht op onze privacy pagina.

Het volgende COVID-19 protocol houden wij aan voor onze verkeersles.

  • Theorieles in de klas, lesgeefster/lesgever blijft op 1,5 meter afstand van de kinderen en geeft uitleg bij de lesfilm die via het smartboard wordt getoond.
  • Praktijkles buiten bij de vrachtwagen, leerlingen desinfecteren de handen met handgel voordat ze in de cabine klimmen.
  • De lesgeefster/lesgever blijft buiten op ruime afstand staan en praat door middel van een walkie talkie met de leerlingen in de cabine.
  • De ramen van de cabine blijven tijdens de praktijkles open.
  • In de cabine zitten en zelf ervaren wat een chauffeur ziet en vooral wat hij/zij niet ziet is natuurlijk het allerleukst maar als er twijfels zijn over de hygiëne in de cabine dan kan de praktijkles ook alleen buiten rondom de vrachtauto gegeven worden.
  • De les wordt helemaal in overleg met de school uitgevoerd.
  • Na de praktijkles wordt de cabine grondig gereinigd.

Dit schooljaar vieren wij feest!

Want wij bestaan 25 jaar en dat moet gevierd worden.

TLN is in 1996 gestart met de campagne over de dode hoek bij grote voertuigen. Dit schooljaar is het 25 jaar geleden dat de verkeersles voor het eerst werd gegeven. Deze mijlpaal willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we het hele schooljaar verschillende verrassingen in petto. Houd deze website in de gaten en volg onze social media kanalen!

Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek is een initiatief van TLN in samenwerking met VVN. Daarnaast kunnen wij niet zonder onze sponsors bestaan: